Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Na trenutak ste bili zauzeti, a onda se to dogodilo: vrata stana u Žepču odjednom su se zatvorila, a ključ je i dalje bio u bravi ili negdje u hodniku. Ako ste se zaključali u kući ili ste izgubili ključ, vjerujte bravaru u Žepču. Pouzdani smo partner koji se specijalizovao za otvaranje različitih vrsta stanskih vrata.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naše pouzdano osoblje vam je uvijek na raspolaganju. Bravar u Žepču dostupan je 365 dana u godini neprekidno. Dugo čekanje? Ne postoji, nudimo vam veoma brzu pomoć! 24-časovna hitna pomoć se pruža danju i noću, uključujući nedelju i državne praznike.

Otvaranje sefova

Zahvaljujući modernoj tehnologiji za otvaranje sefova, možemo normalno otvoriti sve vrste sefova bez oštećenja. Postoje slučajevi kada tradicionalne hitne službe ne pokušavaju uvijek da otvore vrata bez nasilja. Ako se vrata neočekivano zatvore, naše osoblje obično može da ih otvori bez ikakvog oštećenja.

Otvaranje automobila

Naša specijalnost: nerazorno otvaranje automobilskih vrata! Bez obzira da li su vrata zaključana, ključ unutar brave ili čak slomljen, naš bravar u Žepču neće oštetiti vaša vrata. Bravari takođe mogu ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez potrebe za instaliranjem skupih rezervnih dijelova.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine