Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Da li imate problema sa bravom na vratima stana ili drugim vratima? Jesi li se zaključali u stanu ili kući? Da li su vam brava ili ključ oštećeni? Ozbiljni i ljubazni bravari iz Velike Kladuše riješiće vaš problem - kada god vam zatrebamo. Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata. Bez obzira da li su vrata zalupljena, ključ unutra ili slomljen, naš bravar neće dozvoliti da vaša vrata budu oštećena. Bravari iz Velike Kladuše takođe mogu ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez potrebe da instaliraju skupe rezervne dijelove.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Pozovite nas! Bez obzira kada ste se zaključali, hitna služba bravara Velike Kladuše dostupna je 24 sata dnevno. Čak i vikendom i državnim praznicima otvaraju vam vrata ili bravu brzo i jeftino. Ako vam je potreban naš bravar iz Velike Kladuše, pozovite nas, obično će bravarski monter biti na licu mjesta za 15-30 minuta

Otvaranje sefova

Naša dostupnost se proteže na sve dane u nedelji u bilo koje doba dana. Bilo rano ujutro, po noći ili vikendom: U svakom slučaju, bravar iz Velike Kladuše je najbolji izbor za vas kada stojite ispred zaključanih vrata! Tako je lako i jednostavno zatražiti našu 24/7 bravarsku uslugu!

Otvaranje automobila

Sa našim dugogodišnjim iskustvom možemo vas osloboditi bilo koje situacije. Bravari vam mogu ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja automobilskih vrata u bilo koje doba dana. Bravar može otvoriti većinu vrata bez nanošenja štete. Iskusni bravar u Velikoj Kladuši specijalizovao se za otvaranje vrata na potpuno nerazorni način.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine