Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Jeste li izgubili ključ ili ste ga polomili u cilindru brave? Da li su vam ulazna vrata snažno pogođena ili je brava zaglavljena? Da li želite da ugradite oklopne vijke ili sisteme zaključavanja? Svakako ćemo vam pomoći prijateljski i kompetentno. Možete koristiti našu besplatnu uslugu prosljeđivanja poziva da biste došli do centra za hitne slučajeve u Varešu i kontaktirali nas danonoćno. Osiguravamo da iskusni bravari i monteri u Varešu pružaju brzu i pouzdanu hitnu pomoć tokom cijelog dana.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Pozovite nas! Bez obzira kada nas zovete, bravar u Vareši dostupan je non-stop. Možemo čak i brzo i jeftino otvoriti vrata ili ih popraviti vikendom i praznicima. Ako vam je potreban naš bravar iz Vareši, možete nas nazvati; Bravar je obično na licu mjesta za 15-30 minuta.

Otvaranje sefova

Naši bravari u Vareši uvijek stavljaju na prvo mjesto dve stvari: Da otvore vrata što je brže moguće - ali i da naprave što manje štete.

Otvaranje automobila

Čak i klasičnom metodom otvaranja automobilskih vrata, izbjegavamo prekomjerno nasilje i oslanjamo se na dobru obuku i bogato iskustvo kako bismo izbjegli štetu. U idealnom slučaju, u budućnosti nećete ni primjetiti naš rad.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine