Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Zapravo, vrata su zaključana kako bi zaštitila stan od nepotrebnih smetnji. Ali ako ih zaključate i izgubite ključ, postaće gnjavaža. U najgorem slučaju, stajaćete pred zatvorenim vratima u Šekovićima i ne možete nikoga pozvati sa rezervnim ključem. Jer ako slučajno zaglavite pred svojim vratima, obično imate samo jednu želju: da se što prije vratite kući. Ovaj zahtjev je potpuno razumljiv, zato vas podstičemo da dođete do brzog i jeftinog rešenja: samo nas pozovite!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

24-časovna usluga otvaranja vrata! Mnogi ljudi izbjegavaju da pozovu bravara u Šekovićima jer su zabrinuti zbog neočekivanih troškova. Možete biti sigurni da nam je kao vitalna hitna služba veoma važno 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, da budemo tamo gdje nas trebate. Nije bitno da li nas zovete u 2:00 popodne, na praznik ili vikend.

Otvaranje sefova

Otvaramo sve vrste sefova bez razaranja! Bravari mogu otvoriti zaključana vrata sefa na mnogo različitih načina. Za naše iskusne bravare iz Šekovića uvijek su najvažnije dvije stvari: Želimo da otvorimo vrata što je brže moguće - i istovremeno smanjimo štetu.

Otvaranje automobila

Na ovaj način se obično mogu uštedeti dodatni troškovi praćenja. Na primjer, oštećeni ključ se može ukloniti iz cilindra bez ikakvih ostataka. Vrata automobila se tada mogu koristiti kao i obično.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine