Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Najvažnija bravarska usluga u Sapnu dostupna je non-stop. Kada su vrata zatvorena, a ključevi iznutra slomljeni ili izgubljeni, oni su tu za vas. 24-satna bravarska služba iz Sapna sastoji se od kvalifikovanih zaposlenih koji su vam blizu i na licu mjesta su što je brže moguće. Ovo osigurava da se vrata stana i ulazna vrata mogu brzo i lako otvoriti.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Otvori vrata svih vrsta! Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i najnaprednijim alatima, možemo vas osloboditi bilo koje situacije. Bravari u Sapnu vam mogu ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana. Naši bravari može otvoriti većinu vrata bez nanošenja štete.

Otvaranje sefova

Kvalifikovani bravari u Sapnu pokušaće da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete. Dostupni smo za vas 24 sata! Kada stojite pred zaključanim vratima sefa, obično vam se pruži pomoć u roku od 15 do 40 minuta.

Otvaranje automobila

Pozovite nas! Ako ste zaključani u ili van svog automobila, služba za vanredne situacije u Sapnu dostupna je non-stop. Vrata automobila otvaramo čak i vikendom i praznicima!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine