Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Vaš ključ je zaglavljen u cilindru? Da li ste izgubili ključ i želite da naručite profesionalnog bravara prije zamjene brave? Onda ne tražite dalje, oslanjajte se na našu 24-časovnu službu za hitne slučajeve u Prijedoru. U nuždi ne morate dugo stajati pred zatvorenim vratima. Naši iskusni bravari dostupni su vam non-stop.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Obukom i učenjem najnovijih tehnika otvaranja, bravari Prijedora mogu otvoriti uređaje bez oštećenja na mestima na kojima drugi koriste surove metode. Zbog toga otvaramo 80-90% svih brava bez oštećenja. Za vas ovo znači manje posla, manje pritiska i, prije svega, manje troškova.

Otvaranje sefova

Naši bravari Prijedora ne otvaraju samo zatvorena ili zaključana vrata kuće i stana, već i sefove! Bravari u Prijedoru takođe otvaraju sefove sa slomljenim zasunom. Nije bitno da li postoji jedna brava ili više njih.

Otvaranje automobila

Osiguravamo da naši iskusni bravari u Prijedoru pružaju brzu pomoć, nebitno da li je dan ili noć. Otvaramo automobilska vrata svih vrsta! Sa našim velikim iskustvom, možemo vas osloboditi bilo koje neprijatne situacije i stresa. Bravar u Prijedoru vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana ili noći!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine