Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Vrata su se neočekivano zalupila i nemate ključ pri ruci? Nema problema za bravara iz Osmaca: Naše osoblje će se pobrinuti da se što brže vratite u svoj stan. Nudimo profesionalno otvaranje vrata u bilo koje doba dana i noći. Neko vrijeme ste rastreseni, a onda se dogodi: vrata stana se zalupe, a ključ je još uvijek u bravi ili negdje u hodniku. I sada? Ako ste se zaključali ili izgubili ključ, samo vjerujte bravaru iz Osmaca.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša dostupnost pokriva sve dane u nedelji u bilo koje doba dana. Bilo rano ujutro, posle prijatne večeri u gradu ili vikendom: Kad god stojite pred zatvorenim vratima, bravari u Osmacu su pravi izbor!

Otvaranje sefova

Tako je lako i jednostavno naručiti našu 24/7 bravarsku uslugu! Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata Bez obzira da li su vrata sefa zaključana, ključ zaglavljen ili oštećen, naš bravar u Osmacima će otvoriti bez oštećenja.

Otvaranje automobila

Predmete zaglavljene u bravi takođe bravar u Osmacima može ukloniti - bez potrebe za instaliranjem skupe zamjene. Sve što vam treba je da nas pozovete i mi dolazimo sa adekvatnim znanjem, iskustvom i željom za izazovima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine