Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Naš mobilni 24-časovni bravar može riješiti sve moguće vrste brava. Bilo da se radi o slomljenom ključu automobila, izgubljenom ključu kuće u Neumu ili kancelarije, blokiranom paljenju automobila, ključu zaključanom kod kuće ili nekom drugom problemu, u slučaju nužde, sve ćemo popraviti. Ako imate pitanja ili želite da saznate više, pozovite nas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša 24-časovna bravarska služba u Neumu pomoći će vam u najgorem slučaju i otvoriće vam svakakva vrata za samo nekoliko minuta, vaše je samo da nas pozovete!

Otvaranje sefova

Svrha sefa je zaštititi vaše stvari, a dužnost mu je držati ih na sigurnom. Ako se ne otvori ili ako imate problema s otvaranjem, to će vas izložiti velikom pritisku. U ovom slučaju možete nazvati naš mobilni bravarski tim u Neumu danonoćno. Potrudićemo se da vaš sef bude otvoren što je pre moguće.

Otvaranje automobila

Svo naše osoblje u Neumu je opsežno obučeno i pažljivo odabrano kako bi se osiguralo da blagovremeno budu upoznati sa vašim problemima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine