Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Jeste li izašli iz kuće i zaboravili ključ kod Kaknja? Neko vam je ukrao ključeve? Imate li ključ, ali nemoguće je otvoriti bravu? Ne brinite, na pravom ste mjestu. Dostupni smo za sve hitne slučajeve 365 dana u godini neprekidno (naši bravari su dostupni i tokom praznika). Naši bravari su sertifikovani za svoj rad, posjeduju najsavremeniju opremu i garantuju našim kupcima brzu i tačnu uslugu bez oštećenja vrata ili brave. Za naše bravare nije važno o kojoj se vrsti brave radi, oni će problem riješiti što je prije moguće.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naši bravari imaju sertifikat za svoj rad. Pored toga, oni su opremljeni najnovijom opremom, tako da Vam možemo garantovati brzo, sigurno i precizno otvaranje brave u Kaknju i, prije svega, bez oštećenja.

Otvaranje sefova

Naši bravari u Kaknju imaju sertifikat za svoj rad. Takođe, imaju i najsavremeniju opremu, tako da Vam garantujemo brzo i sigurno otvaranje sefa i, prije svega, bez znatnog oštećenja.

Otvaranje automobila

Kome treba da se obratite ako vam treba nova brava ili istog dana uđete u automobil u hitnom slučaju? Rješenje je bravar koji pruža profesionalne hitne službe u Kaknju. Mogu se pružiti hitne bravarske usluge, uključujući: otvaranje zaključanih vrata automobila ili garaže i ako je ključ ostavljen unutar automobila.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine