Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Naši tehničari u Istočnom Mostaru dostupni su 24 sata dnevno, 365 dana u godini (da, radimo za državne praznike), tako da možete otvoriti vrata u slučaju problema. Nije bitno da li je ključ izgubljen, ključ je slomljen ili su vrata upravo zatvorena. Pomoći ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Samo pozovite na naš broj telefona i stručni bravar će biti sa Vama u kratkom vremenskom roku.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Lokalno servisno odjeljenje obećava da će odgovoriti na Vaše potrebe bravara u nuždi u roku od 60 do 90 minuta. Naši tehničari su zastupljeni širom BiH kako bi mogli brzo da odgovore na vaš poziv u Istočnom Mostaru.

Otvaranje sefova

Naš bravar s punom uslugom brzo i efikasno reaguje kada ste zaključali sef ali izgubili ključ ili se jednostavno slomio. Nudimo privatne i komercijalne usluge u Istočnom Mostaru. Bez obzira da li ste zaključali ključ u sefu, izgubili ključ ili trebate da instalirate kvalitetnu novu bravu na sef, možemo Vam pomoći.

Otvaranje automobila

Ovdje smo da ispunimo Vaše napredne potrebe zaključavanja, uključujući glavni ključ Vašeg automobila. Kada ste daleko od kuće, u kancelariji ili u automobilu, izbor pouzdanog bravara je težak jer se osećate frustrirano i vremenski osetljivo. Zato nas slobodno pozovite i s Vama smo u kratkom vremenskom roku.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine