Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Jeste li izgubili ključ ili ste pokvarili cilindar brave? Jesu li Vam prednja vrata snažno pogođena ili se brava vrata zaglavila? Želite li da ugradite blindirane vijke ili sisteme zaključavanja? Sve ovo više ne predstavlja problem bravaru Ilidže! Mi ćemo Vam definitivno pomoći na prijateljski i kompetentan način. Možete koristiti našu besplatnu uslugu prosljeđivanja poziva da biste došli do hitnog pozivnog centra u Ilidži i kontaktirali nas danonoćno. Osiguravamo Vam da iskusni bravari u Ilidži pružaju brzu i pouzdanu hitnu pomoć danonoćno.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Sa našim dugogodišnjim iskustvom možemo Vas osloboditi bilo koje situacije. Bravar Ilidže Vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana. Bravari Vam mogu otvoriti većinu vrata bez oštećenja; iskusni bravari nastoje vrata potpuno otvoriti bez oštećenja.

Otvaranje sefova

Naši zaposleni su veoma obrazovani i mogu otvoriti bilo koju vrstu sefa. Naši bravari imaju moderne uređaje pomoću kojih mogu otvoriti bilo koji tip sefa bez ikakvog oštećenja.

Otvaranje automobila

Naša bravarska usluga u Ilidži dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini (uključujući državne praznike). Svoj posao obavljamo precizno, bez oštećenja i potpuno diskretno. Za našu kompaniju je najvažnije da naši kupci budu zadovoljni i da svoj posao obavimo što je brže moguće.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine