Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Stojite li u hodniku drhteći jer ste se zaključali? Bravarska usluga za otvaranje vrata u Gradačcu je nadohvat ruke svuda i može Vam pomoći brzo i efikasno. Najvažnija usluga bravara Gradačca je da bude na raspolaganju non-stop. Ako su vrata zatvorena, a ključevi unutra polomljeni ili izgubljeni, mi smo pored Vas. Našu 24-satnu bravarsku uslugu čine kvalifikovani zaposleni koji su Vam blizu i nalaze se na licu mjesta što je brže moguće. Ovo osigurava da se vrata stana i ulazna vrata mogu brzo i lako otvoriti.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i najnaprednijim alatima, možemo Vas osloboditi bilo koje situacije. Bravari u Gradačcu Vam mogu ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana.

Otvaranje sefova

Bravar može otvoriti većinu sefova bez nanošenja štete. Kvalifikovani bravari u Gradačcu pokušaće da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Otvaranje automobila

Nema ništa dosadnije od zaključavanja automobila, a ključ se nalazi još uvijek unutra - svejedno, nemojte paničariti. Bez obzira otvaraju li se vrata vašeg automobila ili garažna vrata, potrebno ih je brzo popraviti. Stoga Vam je hitna bravarska služba Gradačac na usluzi 24 sata dnevno!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine