Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Šta profesionalni bravari ne mogu? Bravari u Gračanici mogu pomoći u rješavanju gotovo svake krize povezane sa bravama, ali neke stvari ne mogu učiniti. Podrazumeva se da Vam bravar u Gračanici ne može otvoriti vrata imovine koja nije u Vašem vlasništvu ili u kojoj ne živite. Bez obzira kako je prikazan gradski mit, oni ne mogu da koriste kreditnu karticu da otvore vrata.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

24-časovna bravarska usluga u Gračanici omogućava neprekidnim kupcima uvijek uslugu. U hitnom slučaju ne možete čekati jutro. Kada ste zaključani iz kuće, problemi Vam neće poremetiti dan, samo nas pozovite.

Otvaranje sefova

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i najnaprednijim alatima, možemo Vas osloboditi bilo koje situacije. Bravari u Gračanici Vam mogu ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja sefa u bilo koje doba dana.

Otvaranje automobila

Bravar može otvoriti većinu automobilskih brava bez nanošenja štete. Kvalifikovani bravari pokušaće da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine