Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Profesionalno otvaranje vrata vrši se pomoću specijalnih alata koje mogu imati samo bravari, tako da ne dođe do oštećenja. Bravar je upoznat sa najnovijim sistemom zaključavanja kroz kontinuiranu obuku i dalje obrazovanje. Stoga možemo garantovati 99% otvaranja vrata bez oštećenja bilo koje vrste, sve u zavisnosti od vrste problema.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Takođe mijenjamo stare brave ili cilindre brava. Iskusni bravari su Vaši kontakti i stručnjaci. U Goraždu takođe možete uputiti hitni poziv ako imate neobične probleme sa ključem i zaključavanjem.

Otvaranje sefova

Bez obzira na vrstu cilindra za zaključavanje sefa, naši zaposleni u Goraždu će riješiti Vaše probleme u najkraćem mogućem roku, u 99% slučajeva bez ikakve štete.

Otvaranje automobila

Simpatičan zaposlenik iz bravarske službe za hitne slučajeve u Goraždu uzima Vašu adresu i odmah Vam šalje auto bravara koji će se pobrinuti za Vaš zahtjev. Naša bravarska hitna služba dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kako bi vam pomogla u nevolji.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine