Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako Vaš ključ dođe u pogrešne ruke, odmah se obratite našoj hitnoj službi. Bravar u Brezi brzo zamjenjuje čitav Vaš sistem zaključavanja. Ovo osigurava da ste odmah zaštićeni od lopova i da se možete ponovo osjećati prijatno u svoja četiri zida. Mjere bezbjednosti i savremena bezbjednosna tehnologija takođe su dio širokog spektra usluga koje pružaju bravari Breze.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bez obzira na probleme koje imate - kontaktirajte nas 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Specijalisti će Vam pomoći u hitnim slučajevima, eliminisati gubitke od krađe i odmah preduzeti mjere da zaštitite Vaš dom u Brezi.

Otvaranje sefova

Budući da bravari u Brezi nude širok spektar usluga, profesionalci mogu riješiti bilo koji problem sa ključem ili bravom sefa. Bez obzira da li se radi o jednostavnom otvaranju sefa ili ne, naš bravar će Vam pomoći u najbržem mogućem roku.

Otvaranje automobila

Zaključan? Da li su vrata zatvorena, da li je ključ izgubljen? Da li je brava polomljena? Vjerujte nam kao stručnjacima za Brezu i okolinu. Očigledno je naše dugogodišnje iskustvo, posebno kada je riječ o kvalitetu usluge i cijeni.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine