Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

To se obično dešava vrlo brzo. Nisi ni pogledao, vrata su već zatvorena i potrebna Vam je brza pomoć. Naša bravarska usluga u Bijeljini može to u potpunosti garantovati. Naši monteri će za kratko vrijeme biti na vašem mestu. Dolazak i odlazak su već uključeni u cijenu našeg paketa. Zahvaljujući našem opsegu operacija u Bijeljini kojima se može upravljati i brzoj i poštenoj usluzi, ne očekuju vas skriveni troškovi.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Možete očekivati da naša bravarska služba u Bijeljini monterima ponudi brzu i kompetentnu uslugu. Dugo godina smo aktivni u Bijeljini i okolini. U regionu smo stekli reputaciju iskrenosti i pomoći.

Otvaranje sefova

Vrata sefa su se zatvorila i zaključala? Takođe Vam je cilindar zaglavljen? U ovom slučaju ćemo vam 99% otvoriti vrata sefa bez oštećenja. Otvorićemo Vam sef profesionalno, bez nanošenja veće štete. Naši dobro obučeni monteri u Bijeljini uvijek nastoje da Vam ponude najbolju cijenu za dati rad.

Otvaranje automobila

U Bijeljini možemo isto tako otvoriti automobilska vrata u nuždi. Stojimo na raspolaganju 24 sata čitave godine. Za otvaranje koristimo moderne alate. Zahvaljujući našem velikom iskustvu, automobil otvaramo u kratkom vremenu i bez oštećenja.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine