Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Možete računati na nas, kasno uveče ili rano ujutro, Bravar u Zvorniku je uvijek uz vas da riješi vaše probleme. Možete nas kontaktirati telefonom 365 dana u godini. Iskusno osoblje će vam pomoći da brzo otvorite stare ili neispravne brave, normalna vrata i moderne sisteme zaključavanja. Kada su vam vrata zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen u Zvorniku, možete se osloniti na nas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Budući da imamo modernu tehnologiju otvaranja vrata, možemo normalno otvoriti vrata bez oštećenja. Ponekad tradicionalna služba bravara ne daje sve od sebe ili koristi silu da otvori vrata. Ako se vaša vrata slučajno zatvore, naši bravari u Zvorniku ih obično mogu otvoriti bez oštećenja.

Otvaranje sefova

Sa našim dugogodišnjim iskustvom, oslobodićemo vas svake situacije. Bravar u Zvorniku vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana. Naši bravari mogu otvoriti većinu sefova bez oštećenja. Vješti bravari nastoje da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Otvaranje automobila

Vrata su se iznenada zatvorila, nemate rezervni ključ kod sebe? Bez problema za bravara iz Zvornika: Naše osoblje će se pobrinuti da se što brže vratite u svoj automobil. Nudimo profesionalne usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana i noći. Ako se zaključate ili izgubite ključ, samo vjerujte našem bravaru u Zvorniku.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine