Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako koristite naš broj za hitne slučajeve da biste dobili hitnu bravarsku pomoć u Zenici, s jedne strane imate koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva, a s druge strane od vrlo sposobnog partnera. Bravari u Zenici takođe mogu ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez potrebe za instaliranjem skupih rezervnih dijelova. Potrebno nam je samo tačno znanje, bogato iskustvo i radost izazova, što svi naši zaposleni posjeduju!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Obično se to dogodi vrlo brzo - trenutak zanemarivanja vrata stana se zatvaraju i zaključani ste napolju. Trenutno nemate ključ. Naročito kada trebate obaviti nešto na brzinu, potreban vam je pouzdan majstor u Zenici koji će vam pomoći da se vratite kući u bilo koje doba dana i noći.

Otvaranje sefova

Naše pouzdano bravarsko osoblje vam je uvijek na raspolaganju. Do bravara u Zenici možete doći kad god poželite, 365 dana u godini. Dugo čekanje? Ne postoji za nas, nudimo veoma brzu pomoć! Podrazumijeva se da je bravarska usluga u Zenici dostupna danonoćno i non-stop, uključujući nedjelje i državne praznike.

Otvaranje automobila

Ako stojite pred zatvorenim vratima automobila, pomoć obično možete dobiti u roku od 15 do 40 minuta. Pozovite nas! Kad god se zaključate, Bravar u Zenici dostupan je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Vrata možemo brzo i jeftino otvoriti čak i vikendom i praznicima. Dugogodišnje iskustvo sa bravarom u Zenici!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine