Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako vaša vrata treba otvoriti, mi ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku! Naši monteri rade non-stop u Zavidovićima i okolini radnim danima, nedeljom i praznicima. Bez obzira da li su vrata zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen. Naša hitna služba u Zavidovićima nudi neprekidnu i profesionalnu uslugu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Na trenutak su bili rasejani, a onda se dogodilo: vrata stana odjednom su se zatvorila, ključ je još uvijek bio u bravi ili negde u hodniku. I sada? Ako ste se zaključali ili izgubili ključ, samo vjerujte bravaru Hilchenbach.

Otvaranje sefova

Pouzdan smo partner na polju profesionalnog otvaranja različitih vrsta sefova. Ako koristite naš broj za hitne slučajeve kao hitnu pomoć, s jedne strane imate koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva, a s druge strane vrlo kompetentnog partnera. Bravar u Zavidovićima takođe može ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez instaliranja skupih rezervnih dijelova.

Otvaranje automobila

Nije bitno da li su vrata automobila zaključana, ključ izgubljen ili oštećen, naš bravar u Zavidovićima otvara sve brave bez oštećenja. Predmete zaglavljene u bravi takođe može ukloniti bravar iz Zavidovića - bez potrebe za instaliranjem skupe nove zamjene.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine