Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Obično se to dogodi vrlo brzo - u nepažljivom trenutku vrata stana se zatvaraju, a vi ste zaključani napolju. Trenutno nemate ključ. Naročito u situacijama u kojima nešto trebate brzo obaviti (npr. dijete je ostalo samo u stanu), potreban vam je pouzdan majstor u Vukosavlju koji može da radi danju i noću i da vam pomogne da se vratite kući u bilo koje doba dana!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naše pouzdano osoblje je uvijek na raspolaganju kad vam zatreba. Bravara Vukosavlja možete kontaktirati 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Dugo čekanje? Ne postoji kod nas, brzo ćemo vam pomoći kad god vam je to potrebno!

Otvaranje sefova

Postoji mnogo različitih načina za otvaranje zaključanih sefova. Naš bravar u Vukosavlju uvijek stavlja na prvo mjesto dve stvari: želi da vam otvori vrata što je brže moguće - ali i da minimalizuje štetu.

Otvaranje automobila

Čak i klasičnom metodom otvaranja vrata, možemo da izbjegnemo prekomjerno nasilje i da se oslonimo na dobru obuku i bogato iskustvo kako bismo izbjegli povrede. U idealnom slučaju, u budućnosti nećete ni primjetiti naš rad. Zbog toga se uvijek preporučuje konsultacija sa našim iskusnim bravarima u Vukosavlju.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine