Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Vrata su se neočekivano zalupila i nemate ključ u ruci? Nema problema za bravara iz Vogošće: Naše osoblje će se pobrinuti da se što brže vratite u svoj stan. Nudimo profesionalno otvaranje vrata u bilo koje doba dana i noći. Da li imate problem sa otvaranjem ulaznih ili drugih vrata? Da li vam je slomljena brava ili ključ? Ozbiljan i ljubazan bravar iz Vogošće riješiće vaš problem - kad god vam je to potrebno!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata! Bez obzira da li su vrata zaključana, ključ unutra ili slomljen, naš bravar u Vogošći neće oštetiti vaša vrata. Bravar takođe može ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez potrebe za instaliranjem skupih rezervnih dijelova.

Otvaranje sefova

Naše pouzdano osoblje vam je uvijek na raspolaganju. Do bravara u Vogoššći možete doći non-stop, 365 dana u godini. Dugo čekanje? Ne postoji kod nas, nudimo brzu pomoć! Hitna pomoć je moguća danju i noću, uključujući nedelju i državne praznike.

Otvaranje automobila

Otvaramo automobilske brave i vrata svih vrsta! Nije važno da li trebate nekoga da otključa vaš podrum, vrata automobila ili garaže. Nama nema veze - bravar u Vogošći prva je kontakt tačka koja će vas vratiti u vaš automobil.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine