Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako vaša vrata treba otvoriti, mi ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku! Naši bravari dostupni su non-stop u Vlasenici i okolini radnim danima, nedeljom i državnim praznicima. Bez obzira da li su vaša vrata samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen. Naša 24-časovna hitna služba u Vlasenici nudi vam brzu i profesionalnu uslugu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Ako koristite naš broj za hitne slučajeve da biste dobili pomoć, s jedne strane imate koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva, a s druge strane od vrlo sposobnog bravara. Bravari u Vlasenici takođe mogu ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez potrebe za instaliranjem skupih rezervnih dijelova.

Otvaranje sefova

Naše pouzdano osoblje vam je uvijek na raspolaganju. Do bravara u Vlasenici možete doći non-stop, 365 dana u godini. Dugo čekanje? Ne postoji kod nas, nudimo brzu pomoć! Podrazumijeva se da je neposredna pomoć dostupna danonoćno i non-stop, uključujući nedjelje i državne praznike.

Otvaranje automobila

Nije bitno da li su vrata automobila zaključana, ključ zaglavljen ili oštećen, naš bravar sve otvara bez oštećenja. Predmete zaglavljene u bravi takođe može da ukloni bravar iz Vlasenice - bez potrebe za instaliranjem skupe zamjene.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine