Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Mnogi ljudi izbjegavaju da pozovu bravara u Vitezu jer su zabrinuti zbog neočekivanih troškova. Možete biti sigurni da je za nas kao hitnu službu za bravarske usluge veoma važno da stojimo na raspolaganju danonoćno da biste brzo dobili pomoć. Nije bitno da li nas zovete po danu, po noći, praznicima ili vikendom, bravari u Vitezu su uvijek tu za vas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Da li ste se zaključali i ključ je u bravi ili ste izgubili ključ, vaš ključ je slomljen u bravi, vrata se više ne mogu otvoriti jer je kućište brave oštećeno ili samo želite brzo zamijeniti bravu? To je lako učiniti za bravara u Vitezu!

Otvaranje sefova

Ako vaš sef treba otvoriti, brzo ćemo vam pomoći! Naši bravari u Vitezu stoje vam non-stop na raspolaganju radnim danima, nedeljom i praznicima. Bez obzira da li su vam vrata zaključana ili je ključ slomljen, naša 24-časovna služba za hitno otvaranje u Vitezu nudi vam brzu i profesionalnu uslugu.

Otvaranje automobila

Nije važno da li su vrata automobila zaključana ili je ključ zaglavljen ili oštećen, naš bravar ih otvara bez oštećenja. Predmete u bravi takođe može ukloniti bravar u Vitezu - nije potrebno instalirati skupe rezervne dijelove. Potrebno je dovoljno znanja, bogatstvo iskustva i radost izazova.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine