Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako su se vrata zaključala, a ključ je unutar brave ili ako ste izgubili ključ, ključ u bravi je slomljen, vrata se više ne mogu otvoriti jer je kućište brave neispravno ili jednostavno želite brzo doći do zamjenske brave? Naša kompetentna bravarska služba u Visokom pomaže vam ekonomično i brzo. Vaša usluga hitnih slučajeva u Visokom uvijek je otvorena za vas na nerazorni i ekonomičan način.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata! Bez obzira da li su vrata zaključana ili je ključ zaglavljen ili oštećen, naš bravar će ih otvoriti bez nanošenja štete. Predmete u bravi naš bravar u Visokom takođe može ponovo ukloniti - ne moraju se instalirati skupi rezervni dijelovi.

Otvaranje sefova

Ono što nam treba je dovoljno znanja, bogatstvo iskustva i radost izazova, što svi naši zaposleni i posjeduju! 24-7 služba za sve korisnike. Naše pouzdano osoblje vam je uvijek na raspolaganju.

Otvaranje automobila

Do bravara u Visokom možete doći non-stop, 365 dana u godini. Dugo čekanje? Ne postoji kod nas, nudimo brzu pomoć! Danonoćno, 24-časovna hitna pomoć je uvijek dostupna, uključujući i nedelju i državne praznike.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine