Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bez obzira da li je ključ neispravan, vrata zaključana ili je neispravan cilindar brave, stojimo vam na raspolaganju u bilo kom trenutku. Naši bravari u Višegradu su vrlo ljubazni i uvijek su vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati danonoćno i call centar u Višegradu je uvijek spreman da odgovori na vaša pitanja. Uvjeravamo vas da će vam iskusni bravari pružiti brzu i pouzdanu hitnu pomoć tokom cijelog dana.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vrata su se iznenada zatvorila, a nemate ključ? Ovo nije problem za bravara Višegrada: Naše osoblje će se pobrinuti da se vratite u svoj stan što je brže moguće. Nudimo profesionalne usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana i noći.

Otvaranje sefova

Otvori vrata svih vrsta sefova! Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva, možemo vas osloboditi bilo koje situacije. Bravar iz Višegrada nudi vam svaku vrstu usluge otvaranja sefova kada god nazovete naš telefonski broj.

Otvaranje automobila

Bravar u Višegradu može otvoriti većinu automobilskih vrata bez oštećenja. Obučeni bravari vrijedno rade na tome da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine