Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako vaša vrata treba otvoriti, mi ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku! Naši bravari su dostupni 24 sata dnevno u Ugljeviku i okolini radnim danima, nedeljom i državnim praznicima. Bez obzira da li su vaša vrata samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen. Naša 24-časovna hitna služba u Ugljeviku nudi vam brzu i profesionalnu uslugu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bravarska usluga u Ugljeviku dostupna je non-stop. Oni su tu za vas kada su va[a vrata zatvorena, ključ u njima je slomljen ili izgubljen. 24-satna bravarska služba u Ugljeviku sastoji se od kompetentnih zaposlenih koji su u vašem području i što je brže moguće na licu mjesta.

Otvaranje sefova

Izbjegavanje štete je naš prioritet! Zahvaljujući modernoj tehnologiji otvaranja, vrata sefa možemo normalno otvoriti bez oštećenja. Postoje trenuci kada tradicionalne hitne službe ne daju sve od sebe da otvore vrata bez upotrebe sile. Izbjegavajte takve službe! Pozovite nas i garantujemo najbolji bravarski rad u Ugljeviku.

Otvaranje automobila

Ako se vaša vrata automobila neočekivano zatvore, bravari u Ugljeviku za hitne slučajeve obično ih mogu otvoriti bez oštećenja. Nije nam bitno kakva su vrata u pitanju, samo nas pozoite i saznaćete i sami!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine