Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Jeste li izgubili ključ, zaključali se ili polomili ključ od vaših ulaznih vrata? Tu smo za vas i skoro svaka vrata možemo ponovo otvoriti. Naš bravar u Trnovu (RS) sarađivaće sa vama da riješi problem u roku od nekoliko minuta. Sarađujemo sa mrežom bravara širom BiH. Ako nas kontaktirate ili dobijete informacije putem obrasca za hitne slučajeve, odmah ćemo kontaktirati lokalnog bravara u Trnovu (RS) i biće sa vama u kratkom vremenskom roku.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Postoje bravari koji uzrokuju nepotrebnu štetu kada se vrata otvore, što samo uvećava račun. Bilo da se radi o nužnom otvaranju ili normalnom otvaranju, bravari Trnova (RS) mogu osigurati da se šteta svede na minimum tokom svake operacije. Uostalom, imate dovoljno problema i zato ne morate trošiti puno novca na bravarske usluge.

Otvaranje sefova

Bilo kasno u noć ili rano ujutro, bravar Trnova (RS) je uvijek uz vas da riješi vaše probleme. Možete nas kontaktirati 365 dana u godini putem našeg servisnog broja, tu smo uvijek za vas!

Otvaranje automobila

Iskusno osoblje će vam pomoći da brzo otvorite stare ili neispravne automobilske brave, normalna vrata i moderne sisteme zaključavanja. Bez obzira da li su vaša vrata samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen. Možete se osloniti na naše bravare u Trnovu (RS)!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine