Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bez obzira da li je ključ slomljen, vrata zaključana ili je slomljen cilindar, mi smo uvijek tu za vas. Naši bravari u Trnovu (FBiH) su ljubazni i uvijek su tu za vas. Možete nas kontaktirati danju i noću, a centar za hitne slučajeve je uvijek spreman da odgovori na vaša pitanja. Uvjeravamo vas da će iskusni monteri i monteri Trnovo (FBiH) pružiti brzu i pouzdanu hitnu pomoć tokom cijelog dana.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kada se zaključate, to je u početku sigurno frustrirajuće. Međutim, nije potrebno gubiti živce. Razumljivo je da je u početku bilo pomalo stresno, ali najbolje hitne službe u gradu Trnovo (FBiH) pomoći će vam brzo, pouzdano i jeftino. Otvaramo bez razaranja!

Otvaranje sefova

Ako vaša vrata sefa treba otvoriti pod hitno, tu smo da vam pomognemo! Naši bravari u Trnovu (FBiH) vam stoje na raspolaganju 24/7 radnim danima, pa čak i nedeljom i praznicima. Bez obzira da li su vam vrata sefa se sama zatvorila, zaključala ili vam je ključ jednostavno slomljen, naša 24-satna služba u Trnovu (FBiH) nudi vam veoma brzu i profesionalnu bravarsku uslugu.

Otvaranje automobila

Sa modernom tehnologijom otvaranja, vrata automobila možemo normalno otvoriti bez oštećenja. Postoje slučajevi kada tradicionalne bravarske službe ne ulažu uvijek sve napore da otvore vaša vrata bez upotrebe sile. Ako se vaša vrata automobila neočekivano zatvore, bravar Trvona (FBiH) ih obično može otvoriti bez oštećenja.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine