Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bez obzira koliko je sati - kasno u noć ili rano ujutro - bravari Trebinja su uvijek na vašoj strani da riješe vaše probleme. Možete nas kontaktirati 365 dana u godini putem našeg servisnog broja. Iskusno osoblje će vam pomoći da brzo otvorite stare ili neispravne brave, obična vrata i moderne sisteme zaključavanja. Bez obzira da li su vam vrata bila samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen. Možete računati na nas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Nije bitno da li ste zaključani ili ne, da li neko mora da otključa kuću ili podrum, nije važno - bravar u Trebinju prva je kontaktna tačka koja će vas dovesti nazad u stan. Ako naš servisni telefon koristite u hitnim slučajevima, s jedne strane ćete imati koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva, a s druge strane od vrlo sposobnog bravara.

Otvaranje sefova

Ako vaša vrata sefa treba hitno otvoriti, tu smo da vam pomognemo! Naši bravari u Trebinju stoje vam na raspolaganju non-stop radnim danima, nedeljom i praznicima. Bez obzira da li su vam vrata bila zatvorena, zaključana ili je ključ jednostavno slomljen, naša 24-časovna bravarska služba u Trebinju nudi vam brzu i profesionalnu uslugu.

Otvaranje automobila

Obično se to dogodi vrlo brzo - u nepažljivom trenutku vrata automobila se zatvaraju, a vi ste zaključani napolju. Naravno, sada nemate ključ, pogotovo ako morate brzo da završite neki posao. Potreban vam je pouzdan majstor u Trebinju koji vam može pomoći da stignete kući u bilo koje doba dana ili noći.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine