Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako koristite naš broj za hitne slučajeve, s jedne strane imate koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva, a s druge strane od vrlo sposobnog partnera. Bravari u Travniku takođe mogu ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez potrebe da instalira skupe rezervne dijelove. Potrebno je samo adekvatno znanje, bogato iskustvo i radost izazova, što svi naši zaposleni imaju!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Obično se to dogodi vrlo brzo - u nepažljivom trenutku vrata stana se zatvaraju, a vi ste zaključani napolju. Trenutno nemate ključ. Naročito kada nešto morate brzo obaviti, ili zato što je dijete samo u stanu, potreban vam je pouzdan majstor u Travniku koji vam može pomoći da se vratite kući u bilo koje doba dana i noći.

Otvaranje sefova

Ako vaša vrata sefa treba otvoriti, brzo ćemo vam pomoći! Naši bravari dostupni su non-stop radnim danima, nedeljom i državnim praznicima u Travniku i okolini. Bez obzira da li su vam se vrata samo zatvorila, zaključala ili je ključ slomljen. Naša 24-časovna služba za hitno otvaranje u Travniku nudi vam brzu i profesionalnu uslugu.

Otvaranje automobila

Naša dostupnost pokriva sve dane u nedelji u bilo koje doba dana ili noći. Bilo rano ujutro, nakon provedene noći u gradu ili čak vikendom: Bravari iz Travnika su najbolji izbor za vas kada stojite ispred zatvorenih vrata automobila!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine