Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Jeste li izgubili ključ, zaključali se ili polomili ključ ulaznih vrata? Tu smo za vas i skoro svaku bravu ćete moći ponovo otvoriti. Naš bravar u Tomislavgradu sarađivaće sa vama da riješi problem u roku od nekoliko minuta. Sarađujemo sa mrežom bravara širom zemlje. Ako nas kontaktirate ili dobijete informacije putem obrasca za hitne slučajeve, odmah ćemo kontaktirati lokalnog bravara u Tomislavgradu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Zahvaljujući modernoj tehnologiji otvaranja, vrata možemo normalno otvoriti bez oštećenja. Postoje slučajevi kada tradicionalne hitne službe ne ulažu uvijek sve napore da otvore vaša vrata bez upotrebe sile. Ako se vaša vrata neočekivano zatvore, bravar Tomislavgrada ih obično može otvoriti bez oštećenja.

Otvaranje sefova

Pružamo 24-časovnu uslugu! Možete brzo i jednostavno naručiti našu 24/7 uslugu bravara u Tomislavgradu. Možete nas kontaktirati telefonom 365 dana u godini.

Otvaranje automobila

Iskusno osoblje će vam pomoći da brzo otvorite stare ili slomljene brave automobila, normalna vrata i savremene sisteme zaključavanja. Podrazumijeva se da se neposredna pomoć pruža danonoćno, uključujući nedelju i državne praznike!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine