Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Kada se zaključate iz svog stana ili kuće, to je u početku frustrirajuće. Međutim, nije potrebno gubiti živce. Razumljivo, u početku je bilo pomalo dosadno, ali najvažnije spasilačke službe u gradu Teslić pomoći će vam brzo, pouzdano i jeftino. Najbolji bravari u Petrovcu su tu za vas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

To se može dogoditi bilo kome od nas. Da li imate problema sa bravom na vratima stana ili drugim vratima? Jeste li se zaključali? Da li vam je brava ili ključ oštećen? Ozbiljni i ljubazni bravar iz Teslića riješiće vaš problem - kada god vam zatrebamo!

Otvaranje sefova

Ako vaša vrata sefa treba otvoriti, brzo ćemo vam pomoći! Naši bravari u Tesliću stoje vam na raspolaganju non-stop radnim danima, nedeljom i praznicima. Bez obzira da li su vam vrata bila zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen, naša 24-časovna služba za hitno otvaranje u Tesliću nudi vam brzu i profesionalnu uslugu.

Otvaranje automobila

Otvaramo automobilska vrata svih vrsta! Nije važno da li ste se okrenuli, ako trebate nekoga da otključa vaš podrum, vrata automobila ili garaže. Nama nema veze - bravar u Tesliću prva je kontakt tačka koja će vas vratiti u vaš automobil.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine