Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Uz naše dugogodišnje iskustvo i najnaprednije alate, možemo vas osloboditi bilo koje situacije. Bravari iz Tešnja vam mogu ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana. Bravar može otvoriti većinu vrata bez nanošenja štete. Vješti bravari u Tešnju nastoje da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

To se dešava brže nego što mislite. Sve što treba da uradite je da odete po novine i vjetar zalupi ulazna vrata i već ste zarobljeni napolju. Ili se vratite kući nakon lijepe večeri sa prijateljima u Tešnju i primjetite da je ključ od stana unutra. Nužne su naše bravarske hitne službe.

Otvaranje sefova

U slučaju nenadanog zatvaranja sefa, bravari u Tešnju će vam brzo pomoći. Poziv spasilačkoj službi i obučen partner biće odmah sa vama. Otvaramo sefove svih vrsta.

Otvaranje automobila

Ako stojite pred zaključanim vratima automobila, to će vam obično pomoći u roku od 15 do 40 minuta. Pozovite nas! Kad god ste zaključani, služba hitne pomoći Tešnja dostupna je 24 sata dnevno. Vrata otvaramo čak i vikendom i praznicima, brzo i jeftino!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine