Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Naša dostupnost se proteže na sve dane u nedelji u bilo koje doba dana. Bilo rano ujutro ili noću nakon opuštajuće šetnje ili vikendom: U svim slučajevima kada stojite pred zaključanim vratima, bravar u Stolcu je upravo vaš pravi kontakt! Možete zatražiti našu 24/7 bravarsku uslugu brzo i jednostavno, to je tako lako! Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kao regionalni provajder, obično smo vrlo brzo na mjestu kao bravarska hitna služba u Stolcu. Po pravilu ne morate da prihvatate duga čekanja za bravare. Obično naš bravar može biti na licu mjesta u roku od 20 do 40 minuta.

Otvaranje sefova

Bez obzira da li su to zatvorena vrata sefa, ključ zaglavljen u njima ili slomljeni ključ, naša bravarska služba za hitne slučajeve otvara sve sefove bez oštećenja. Predmete zaglavljene u bravi takođe bravar može ukloniti - bez potrebe za instaliranjem skupe zamjene.

Otvaranje automobila

Potrebno je samo odgovarajuće znanje, bogato iskustvo i radost izazova. Ako se nakon pola sata otvaranja vrata automobila otvore kao magijom, bravar bude srećan zajedno sa svojim kupcem, inače je propustio bit svog posla.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine