Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Postoje i bravari koji pri otvaranju vrata nanose nepotrebnu štetu, što samo neznatno dodaje račun. Bez obzira da li se radi o hitnom ili normalnom otvaranju, bravari u Starom Gradu osiguravaju da se tokom svake operacije dogodi što manje oštećenja. Uostalom, imate dovoljno problema jer ne morate trošiti puno novca na kritične službe bravara!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naravno da je uvijek stresno kao izgubite ili slomite ključ. S druge strane, u ovom slučaju bi bilo ohrabrujuće kada biste znali kako brzo dobiti efikasnu pomoć. Tu smo za vas! Bravari u Starom Gradu.

Otvaranje sefova

Ovu podršku možete pronaći kod bravara u Starom Gradu. Ovdje možete u bilo kom trenutku kopirati ključeve svih vrsta sefova. Naša 24-časovna glavna hitna služba je uvijek tu za vas, samo pozovite broj na ekranu!

Otvaranje automobila

Ako trebate otvoriti vrata, pomoći ćemo vam što prije! Naši bravari su otvoreni danonoćno u Starom Gradu i okolini radnim danima, nedeljom i državnim praznicima. Kada su vam vrata zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen, naša 24-časovna hitna služba u Starom Gradu nudi vam brzu i profesionalnu uslugu!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine