Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako koristite naš broj za hitnu pomoć bravara, s jedne strane imate koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva, a s druge strane vrlo kompetentnog partnera. Bravar u Stanarima takođe može ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez potrebe da instalira skupe rezervne dijelove. Potrebno je samo pravo znanje, bogato iskustvo i radost izazova, što svaki naš zaposlenik posjeduje! Hitna služba Stanari - spremna za rad 24/7!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vaš ključ je u cilindru. Jeste li izgubili ključ i želite da naručite profesionalnog bravara prije zamjene brave? Tada ne vjerujte nikome, oslanjajte se na našu 24-časovnu službu za hitne slučajeve u Stanarima. U nuždi ne morate dugo stajati pred zatvorenim vratima. Naši iskusni bravari dostupni su vam non-stop.

Otvaranje sefova

Bez obzira da li je ključ slomljen, vrata zaključana ili je slomljen cilindar, uvijek smo tu za vas. Naši bravari u Stanarima su ljubazni i uvijek su tu za vas. Možete nas kontaktirati danonoćno i pozivni centar za hitne slučajeve Stanari je uvijek spreman da odgovori na vaša pitanja.

Otvaranje automobila

Osiguravamo da naši iskusni bravari u Stanarima pružaju hitru pomoć danonoćno. Otvaramo automobilska vrata svih mogućih vrsta! Sa našim ogromnim iskustvom, možemo vas osloboditi bilo koje neprijatne situacije. Bravar u Stanarima vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana ili noći.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine