Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Nešto slično se moglo dogoditi mnogim ljudima: vrata su se iznenada zatvorila, nemate ključ kod sebe? Ne postoji problem za ključnu uslugu Srebrenik: Naše osoblje će se pobrinuti da se vratite u svoj stan što je brže moguće. Nudimo profesionalne usluge otvaranja brava u bilo koje doba dana i noći.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Ako vaša vrata treba otvoriti, brzo ćemo vam pomoći! Naši bravari u Srebreniku dostupni su non-stop radnim danima, nedeljom i državnim praznicima. Bez obzira da li su vam vrata bila samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen.

Otvaranje sefova

Naša 24-časovna služba za hitno otvaranje u Srebreniku nudi vam brzu i profesionalnu uslugu. Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata! Bez obzira da li su vrata zaključana ili je ključ zaglavljen ili oštećen, naš bravar u Srebreniku ih otvara bez nanošenja štete.

Otvaranje automobila

Predmete u bravi takođe bravar može ponovo ukloniti - nije potrebno instalirati skupe rezervne dijelove. Ono što vam treba je naš tim koji posjeduje dovoljno znanja, bogatstvo iskustva i radost izazova.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine