Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Stojite li ispred stana ili kuće u Srpcu bez ključa? Bravarska usluga Srpca nudi brzu podršku danonoćno - čak i vikendom i državnim praznicima. Izaberite pouzdanog dobavljača usluga i iskoristite kratko vrijeme čekanja. Naš kompetentni bravar će vam pomoći brzo i jeftino. Vaša ključna hitna pomoć u Srpcu uvijek otvara brave bez razaranja i ekonomično.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Otvaramo sve vrste brava u Srpcu bez razaranja! Sa modernom tehnologijom otvaranja, vrata možemo normalno otvoriti bez oštećenja. Postoje slučajevi kada tradicionalne hitne službe ne ulažu uvijek sve napore da otvore vašu bravu bez upotrebe sile.

Otvaranje sefova

Ako se vaša vrata neočekivano zatvore, bravar Srpca ih obično može otvoriti bez oštećenja. 24-časovna usluga! Naša dostupnost se odnosi na bilo koji dan u nedelji u bilo koje doba dana.

Otvaranje automobila

Bilo rano ujutro, posle lijepe večere ili tokom vikenda - sve dok stojite pred zatvorenim automobilskim vratima, bravar Srpca je pravi kontakt! Tako je jednostavno zahtjevati našu 24/7 bravarsku uslugu!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine