Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Kada se zaključate iz svog stana ili kuće, to je u početku stresno. Međutim, nije potrebno da gubite živce. Naravno da zna biti veoma stresno, ali najbolje spasilačke bravarske službe u gradu Sokolac pomoći će vam brzo, pouzdano i jeftino. Najbolji bravari u Sokolcu su tu za vas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kao regionalni provajder, obično smo vrlo brzo na mjestu kao bravarska služba za hitne slučajeve u Sokolcu. Po pravilu ne morate da prihvatate duga vremena dolaska bravara. Obično će monter biti na licu mesta u roku od 30 minuta.

Otvaranje sefova

Bez obzira koliko je sati - kasno u noć ili rano ujutro - Bravar Sokolca je uvijek na vašoj strani da riješi vaše probleme. U ovom slučaju, nemojte se stresirati zbog vremenskih ograničenja. Zato vas molimo da brzo pozovete bravara Sokolca i jedan od naših partnera stupiće u kontakt sa vama što je prije moguće.

Otvaranje automobila

Bravar Sokolca nudi vam otvaranje automobilskih vrata bilo koje vrste i u bilo koje doba dana. Većinu vrata, bravar može otvoriti bez ikakvih oštećenja. Iskusni bravar specijalizovao se za otvaranje vrata na potpuno nerazorni način.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine