Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Izgubili ste ključ, zaključali se ili polomili ključ od ulaznih vrata? Tu smo za vas u kratkom vremenskom roku i skoro svaka brava na vratima se može ponovo otvoriti. Naš bravar na Širokom Brijegu sarađivaće sa vama kako bi riješio problem u roku od nekoliko minuta. Sarađujemo sa mrežom bravara širom zemlje. Nakon što nas kontaktirate ili date svoje podatke putem obrasca za hitne slučajeve, odmah ćemo stupiti u kontakt sa lokalnim bravarom na Širokom Brijegu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

24-7 služba za korisnike Širokog Brijega! Naše pouzdano osoblje vam je uvijek na raspolaganju. Do bravara Širokog Brijega možete doći non-stop, 365 dana u godini. Dugo čekanje? Ne postoji kod nas, nudimo brzu pomoć!

Otvaranje sefova

Danonoćno, 24-časovna hitna pomoć je uvijek dostupna, uključujući i nedelju i državne praznike. Otvaramo sefove svih vrsta! Bravar Širokog Brijega nudi vam sve vrste otvaranja sefa i to u bilo koje doba dana.

Otvaranje automobila

Većinu automobilskih brava bravar Širokog Brijega može otvoriti bez ikakvih oštećenja. Iskusni bravar specijalizovao se za otvaranje vrata na potpuno nerazorni i brz način.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine