Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Da li ste se zaključali i ključ je u bravi ili ste izgubili ključ, ključ je slomljen u bravi, vrata se više ne mogu otvoriti jer je kućište brave oštećeno ili samo želite da se brava brzo zamjeni? Dostupni smo za vas 24 sata u Šipovu! Ako stojite pred zatvorenim vratima, pomoć obično možete dobiti u roku od 15-40 minuta. Pozovite nas! Bez obzira kada ste zaključani, usluga bravara u Šipovu dostupna je 24 sata dnevno. Možete čak i brzo i jeftino otvoriti vrata vikendom i praznicima.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naš bravar u Šipovu, koji ima veliko iskustvo i vrlo kompetentne zaposlene, nudi najbolje cijene. Naš tim čine stručnjaci koji nude usluge otvaranja vrata bez muke. Najvažnije nam je zadovoljstvo kupaca i da svoj posao radimo dobro i da su nam cijene uvijek transparentne.

Otvaranje sefova

Da li su vrata zaključana ili ste izgubili ključ sefa? Naša bravarska usluga u Šipovu otvara vam sef brže nego što mislite! Kao glavna bravarska služba u Šipovu, nećemo oštetiti vrata sefa pri otvaranju.

Otvaranje automobila

Garantujemo da naši iskusni bravari u Šipovu pružaju brzu pomoć danonoćno. Otvaramo automobilska vrata svih tipova! Sa našim ogromnim iskustvom vas možemo osloboditi bilo koje neprijatne situacije. Bravar u Šipovu vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja automobilskih brava u bilo koje doba dana i noći.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine