Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Kad god vam zatreba, naši bravari u Sanskom Mostu dostupni su 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Dolazimo kod vas vikendom i praznicima. Za lične podatke pozovite naš broj u Sanskom Mostu. Ako je potrebno, uvijek možete kontaktirati našeg bravara. Na taj način možete tačno znati kada su naši zaposleni na lokaciji.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Nije važno da li ste izgubili ili polomili ključ, udarili ulazna vrata ili je brava pokvarena? Da li želite da imate instaliran sistem zaključavanja ili zaštitite svoju kuću od krađe? Naši bravari u Sanskom Mostu sigurno će vam pomoći, naše kompetentno i ljubazno osoblje će se pobrinuti za to, čisto i jeftino.

Otvaranje sefova

Naš bravar u Sanskom Mostu, koji ima veliko iskustvo i vrlo kompetentne zaposlene, nudi najbolje cijene. Naš tim čine stručnjaci koji nude usluge otvaranja vrata sefa bez muke. Najvažnije nam je zadovoljstvo kupaca i da svoj posao radimo dobro i da su nam cijene uvijek transparentne.

Otvaranje automobila

Osiguravamo da naši iskusni bravari u Sanskom Mostu pružaju hitru pomoć svaki dan i noć. Otvaramo automobilske brave svih vrsta! Sa našim iskustvom, možemo vas osloboditi bilo koje neprijatne situacije. Bravar u Sanskom Mostu vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja automobilskih vrata u bilo koje doba dana.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine