Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bez obzira da li su vrata zaključana ili je ključ zaglavljen ili oštećen, naš bravar u Šamcu će ih otvoriti bez nanošenja štete. Predmete u bravi takođe bravar može ponovo ukloniti - nije potrebno instalirati skupe rezervne dijelove. Treba smao dovoljno znanja, bogatstvo iskustva i radost izazova, što svi naši bravari u Šamcu posjeduju!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kad god stanete pred zatvorena vrata, bravar Šamca je pravi kontakt! Tako je jednostavno naručiti našu bravarsku uslugu 24/7! Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata

Otvaranje sefova

Da li su vrata sefa zaključana ili ste jednostavno izgubili ključ ili zaboravili kombinaciju sefa? Naša bravarska usluga u Šamcu otvara vam vrata brže nego što mislite. Kao glavna bravarska služba u Šamcu, nećemo oštetiti otvorena vrata sefa.

Otvaranje automobila

Kada ne možete ući u vlastiti automobil, to je u početku naravno frustrirajuće. Ipak ne morate gubiti živce! Razumljivo je da je u početku bilo pomalo stresno, ali najbolje hitne službe u Šamcu pomoći će vam brzo, pouzdano i jeftino.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine