Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Obično se to dogodi vrlo brzo: u nepažljivom trenutku vrata stana se zatvaraju, a vi ste zaključani napolju. Naravno, više nemate ključ, pogotovo ako morate brzo da završite posao, na primjer zato što je dijete samo u stanu i potreban vam je pouzdan majstor u Rogatici koji će vam pomoći da stignete kući u bilo koje doba dana ili noći.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, oslobodićemo vas svake neprijatne situacije. Bravar u Rogatici može vam ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana.

Otvaranje sefova

Bravari mogu otvoriti većinu sefova bez oštećenja. Kvalifikovani bravari u Rogatici pokušaće da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete. Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata!

Otvaranje automobila

Bez obzira da li su vrata zatvorena, ključ unutar brave ili slomljen, naš bravar u Rogatici neće oštetiti vaša vrata. Naši bravari takođe mogu ukloniti predmete koji su zaglavljeni u bravi bez instaliranja skupih rezervnih dijelova.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine