Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Je li vam brava polomljena? Jeste li izgubili ključ ili se zaključali u Ribniku? U ovom slučaju možete se osloniti na naše stručnjake koji će pružiti hitne usluge 24 sata dnevno / 7 dana u nedelji. Uvijek smo vam na raspolaganju. Zahvaljujući efikasnoj strukturi osoblja, naši kvalifikovani majstori su odmah sa vama kada vam trebaju bravari u Ribniku koji vas vrate u vaš stan ili kuću po razumnoj ceni.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Možete zatražiti našu uslugu bravara u Ribniku 24/7 brzo i jednostavno. Možete nas kontaktirati 365 dana u godini putem naše hitne bravarske usluge. Iskusni zaposleni će vam pomoći da brzo otvorite stare ili neispravne brave, normalna vrata i savremene sisteme zaključavanja.

Otvaranje sefova

Da li su vam vrata sefa zaključana ili ste izgubili ključ? Naša usluga u Ribniku otvara vam vrata sefa brže nego što mislite. Kao glavna bravarska služba u Ribniku, nećemo oštetiti vrata sefa otvaranjem.

Otvaranje automobila

Postoje i bravari koji prave nepotrebnu štetu kada se vrata otvore, što samo uvećava račun. Bilo da se radi o nužnom otvaranju ili normalnom otvaranju, bravar Ribnika može osigurati da se oštećenja svedu na minimum tokom svake popravke.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine