Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Vaši iskusni bravari u Ravnom mogu brzo i jeftino otvoriti vaša vrata. Preko 15 godina pružamo vam važne hitne usluge danonoćno vikendom i praznicima. Kad god je to moguće, mi kao specijalisti bravarskih službi otvaramo vrata kako bismo osigurali da ne dođe do oštećenja i uvijek koristimo najjeftiniju rutu. Nazovite nas odmah i bićemo kod vas za 20-30 minuta.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naš bravar u Ravnom, koji ima veliko iskustvo i vrlo kompetentne zaposlenike, nudi najbolje cijene. Naš tim čine stručnjaci koji nude usluge otvaranja vrata bez muke.

Otvaranje sefova

Najvažnije nam je zadovoljstvo kupaca, da dobro radimo svoj posao i da su naše cijene uijvek transparentne. 24-časovna usluga! Kad god smo vam potrebni, naš bravar u Ravnom je tu za vas 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Otvaranje automobila

Dolazimo vam i vikendom i praznicima. Pozovite bravara u Ravnom radi ličnih podataka. Ako želite, uvijek možete kontaktirati našeg bravara. Tako da tačno znate ko su naši zaposleni tamo.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine