Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Kada se zaključate iz svog stana ili kuće, to je naravno frustrirajuće i stresno prije svega. Međutim, nije vam to potrebno! Naravno, najvažnije spasilačke službe u gradu Prozor-Rama pomoći će vam brzo, pouzdano i jeftino. Najbolji bravari u Prozor-Rami su tu za vas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Nešto slično se moglo dogoditi mnogim ljudima: vrata su se iznenada zatvorila, nemate ni ključ kod sebe? Za bravara Prozor-Rame nema problema: naše osoblje će se pobrinuti da se vratite u svoj stan što je brže moguće. Nudimo profesionalne usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana i noći.

Otvaranje sefova

Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata! Bez obzira da li su vrata zaključana ili je ključ zaglavljen ili oštećen, naš bravar u Prozor-Rami će ih otvoriti bez nanošenja štete. Predmete u bravi takođe bravar može ponovo ukloniti - nije potrebno instalirati skupe rezervne dijelove. Posjedujemo dovoljno znanja, bogatstvo iskustva i radost izazova.

Otvaranje automobila

Naša dostupnost pokriva sve dane u nedelji u bilo koje doba dana. Bilo rano ujutro, posle ugodne večeri u gradu ili tokom vikenda: Kad god stanete pred zatvorena vrata automobila, bravar u Prozor-Rami je pravi kontakt! Tako je jednostavno naručiti našu bravarsku uslugu 24/7!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine