Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako su vrata zaključana, a ključ je unutar brave ili ako ste izgubili ključ, ključ u bravi je slomljen, vrata se više ne mogu otvoriti jer je kućište brave neispravno ili samo želite brzo da dođete do zamjenske brave? Naša kompetentna bravarska služba u Prnjavoru pomaže vam ekonomično i brzo. Vaša htina usluga u Prnjavoru uvijek je tu za vas! Otvaramo brave na nerazorni i ekonomičan način.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Sa našim dugogodišnjim iskustvom, oslobodićemo vas svake situacije. Bravar u Prnjavoru vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana. Bravari mogu otvoriti većinu vrata bez nanošenja štete. Vješti bravari nastoje da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Otvaranje sefova

Da li su vrata zaključana ili ste izgubili ključ sefa? Naša bravarska usluga u Prnjavoru otvara vam vrata brže nego što mislite. Kao glavna bravarska služba u Prnjavoru, nećemo oštetiti vaša vrata sefa.

Otvaranje automobila

Naše pouzdano osoblje vam je uvijek na raspolaganju. Do bravara u Prnjavoru možete doći non-stop, 365 dana u godini. Dugo čekanje? Ne postoji ko nas, nudimo brzu pomoć! Danonoćno, 24-časovna hitna pomoć je naravno dostupna, uključujući i nedelju i državne praznike.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine