Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Zahvaljujući efikasnoj kadrovskoj strukturi, jedan od naših iskusnih bravara uskoro će biti na licu mjesta kada vam treba da jeftino dođete do kuće u Posušju. Mnogi stanovnici Posušja uvijek iznenada zatvore vrata, a rezervni ključevi nisu uvijek u blizini. U ovom slučaju vam je potrebna brza i posebno profesionalna pomoć. Naše usluge su brze i profesionalne.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kada pozovete bravara iz Posušja, ne morate čekati satima. Bez obzira gde se nalazite u Posušju, naš bravar će biti s vama u roku od 15 do 20 minuta.

Otvaranje sefova

Naš cilj je sprječavanje ili rješavanje problema putem savjeta. Zavisno od tipa, naš bravarski servis u Posušju garantuje cilindar na period od 1 do 2 godine.

Otvaranje automobila

Naše sjedište u Posušju, koje se sastoji od iskusnih i kompetentnih zaposlenih, nudi najbolje cijene. Naš tim čine stručnjaci koji nude usluge otvaranja vrata automobila bez muke. Najvažnije nam je zadovoljstvo kupaca i da svoj posao radimo dobro i da su nam cijene uvijek transparentne.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine