Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bilo kasno uveče ili rano ujutro, bravari Petrova su uvijek na vašoj strani da riješe vaše probleme. Možete nas kontaktirati 365 dana u godini putem našeg telefonskog broja. Iskusno osoblje će vam pomoći da brzo otvorite stare ili neispravne brave, normalna vrata i moderne sisteme zaključavanja. Bez obzira da li su vaša vrata samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen, možete se osloniti na nas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Je li vam ključ slomljen? Da li ste se zaključali u Petrovu ili izgubili ključ? U ovom slučaju možete se osloniti na našeg bravara u bilo koje doba dana i noći. Uvijek možete kontaktirati bravara u Petrovu!

Otvaranje sefova

Bravar iz Petrova pomoći će vam prijateljski i kompetentno. Pomoću naše besplatne funkcije prosleđivanja poziva možete danonoćno da zovete call centar u Petrovu i bićemo sa vama što je to prije moguće.

Otvaranje automobila

Uvjeravamo vas da naši iskusni bravari i monteri u Petrovu pružaju brzu i pouzdanu hitnu pomoć otvaranja svih vrsta automobilskih brava neprekidno, 365 dana u godini.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine